18-годишният Станислав Огнянов, който бе арестуван, след закана да убие майка

...
18-годишният Станислав Огнянов, който бе арестуван, след закана да убие майка
Коментари Харесай

Пловдивчанинът, заплашил с убийство майка си и баба си, системно им прилагал тормоз

18-годишният Станислав Огнянов, който бе задържан, след закана да убие майка си и баба си, се изплези на публицистите в съда. Той бе доведен с белезници в залата, където състав на Районен съд ще реши дали да го остави в ареста. Срещу него са повдигнати две обвинявания, като действията му са осъществени при изискванията на домашно принуждение - при редовно психическо принуждение. 
Прочетете още
Прокурорът описа, че след забележка, че се е прибрал късно, Станислав почнал да нагрубява майка си и баба си. Започнал да блъска по мебели и прозорци и да насочва закани за ликвидиране - “Вие какво желаете отпадъци, всички ще ви утрепя и заколя ”.

Всичко се разиграло пред малолетната му сестра, а поради нерешителност на фамилията, майката не го позволила да нощува в жилището. Когато се прибрал сутринта, сърдит, почнал да наскърбява майка си и баба си още веднъж. Държавното обвиняване не пожела да цитира обидите, тъй като са извънредно унизителни за дамите. След това споделил - “ Искате ли да ви убия, мога да ви убия с нож ” . В този миг Станислав взел вентилатор и блъснал майка си, а по-късно се запътил към баба си с думите- “Майка ти ще е.., искаш да те утрепя ли? ”, като я ритнал. По думите на прокурорът 18-годишният редовно ползвал душевен тормоз към фамилията си.

Според държавното обвиняване, в случай че Станислав  бъде пуснат, ще извърши друго закононарушение. Когато е бил малолетен също е имал прегрешения, които са се изразявали в тормоз над майка му и баба му.

По думите на юриста му Анелия Йончева, няма доказателства, че има опция да се укрие и е съдействал на органите на реда. Тя сподели, че той съжалява и желае да се поправи. Пожела “домашен арест ” или “подписка ”.

Прокурорът обаче бе безапелационен, че Станислав не е дал пояснение и изобщо не е съжалявал за стореното. 

В последните си думи пред съда Огнянов сподели, че съжалява.

Аз излизам най-големият нарушител. Бих споделил за вентилатора, че не е тъкмо по този начин. Баба ми просто я хванах за раменете, ударих я два -три пъти по рамото, единствено това. Много неща са ми неразрешени, нямам право по-късно да се прибирам, тъй като съм тряскал вратата. Майка ми преди време ми счупи една паница в главата. Може и от възрастта да е, само че баба ми, когато приказва нещо, не приказва обикновено, а  те нервира и да те кара да се изнервяш, и на естествен човек ще му пристигна по този начин. Да, може да имам проблеми с нервите, не мога да се притежавам. Съжалявам за всичко, аз ги обичам нашите, каквото ѝ да е " несвързано изясни младежът

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР